gyűjtemény.net

Nézz csak rám! - nézz, hogy élhessek -,
Tégy velem csodát! Játssz még tovább!
Nézz csak rám! - válassz most engem, ne mást!
Csak nekem énekelj! Csupa vidámság az élet!
>> Játék, népdal kapcsolatfelvétel

játék, népdal - gyűjtemény.net

Miről szól?

Oldalunk jelenleg játékokat, játékszabályokat, valamint népdalokat, népdalszövegeket gyűjt egy helyre.

Kiknek szól?

Akik táboroztatással, gyermek és ifjúságneveléssel foglalkoznak - iskolai órát, programot, foglalkozást, túrát, kirándulást, (cserkész) tábort szerveznek, vezetnek. A játékok és népdalok fedél alatt és szabadban (erdőben-réten) is; kiscsoport és nagycsoport számára; különféle korosztályok (kisebbek és nagyobbak), lányok és fiúk számára is biztos szórakozást ígérnek. A játék, a népdal éneklés, oktat, nevel és egyben kikapcsol, felhőtlen szórakozást is ígér.

Csatlakozhatok?

Természetesen! Ha játék leírásod, népdal szöveged van, azokat különösen várjuk - írj nekünk, küld el gyűjteményünk számára!
Amennyiben saját gyűjteményed van, amely adatbázisba rendezhető - jelentkezz és megbeszéljük a részleteket!

Miket találsz itt?

Játékgyűjteményünk 858 játékot tartalmaz, az alábbi témakörökben: cserkész, csoportépítő, érzékszerv fejlesztő, gondolkodtató, ismerkedő, kártya, memóriafejlesztő, népi, párosító, szemfényvesztő, táblás & társasjáték, színjáték, tréfás, ügyességi, online játszható játékok
Népdalgyűjteményünk 646 népdalt tartalmaz, az alábbi témakörökben: betyár, búcsúzó, cserkész, istenes, ivós, juhász, katona, kiházasító, szerelmes, vidám, csak kottás vagy zenés népdalok

Miért csináljuk?

Elhivatottságból, lelkesedésből, ezen hitvallás szerint:
"Ezt a diófát nagyapám ültette,
Árnyékában nem ült, gyümölcsét nem ette,
Nem magáért tette - másért cselekedte."

Hogyan támogathatom?

Ha tetszik, amit csinálunk, kérlek támogasd anyagi lehetőségeidhez mérten; vagy ajánld ismerőseidnek oldalunkat!

Ajánld a Népdalgyűjtemény-et ismerősödnek

 

Ezen űrlap segítségével könnyűszerrel ajánlhatod a Népdalgyűjteményt ismerősödnek! Az elküldött levélből a saját címedre te is kapsz egy másolatot.

   
Te neved:
E-mail címed:
   
A címzett neve:
A címzett e-mail címe:
 

Ezt az üzenetet fogja ismerősöd kapni:

Kedves #Címzett neve#!

A http://nepdal.gyujtemeny.net -ot #Te neved# ajánlja a figyelmedbe!

A nepdal.gyujtemeny.net oldalon több száz kategorizált népdal közül lehet válogatni, melyek legtöbbjéhez mp3, midi hangfájl, vagy épp jpg kotta is található. A népdalok egyesével nyomtathatóak is; az RSS segítségével akár böngésző függetlenül is olvashatóak. Az oldalon található mp3 felvételekből válogat a Népdal Rádió, amely szintén az oldalról hallgatható. A népdalokhoz saját hozzáfűzés is írható - így biztosítva, hogy akár az áltad ismert változat, variáns is szerepeljen az oldalon. Ajánlom figyelmedbe a Népdalgyűjteményt, amely folyamatosan bővül, de akár Te is ajánlhatsz újabb népdalokat!

Üdvözlettel,
#Te neved#

--
Ez az ajánló a http://nepdal.gyujtemeny.net címről lett küldve. Nem vállalunk felelősséget az üzenettel kapcsolatban, mivel azt tőlünk függetlenül küldték, oldalajánlás céllal.