gyűjtemény.net

Nézz csak rám! - nézz, hogy élhessek -,
Tégy velem csodát! Játssz még tovább!
Nézz csak rám! - válassz most engem, ne mást!
Csak nekem énekelj! Csupa vidámság az élet!
>> Játék, népdal kapcsolatfelvétel

játék, népdal - gyűjtemény.net

Miről szól?

Oldalunk jelenleg játékokat, játékszabályokat, valamint népdalokat, népdalszövegeket gyűjt egy helyre.

Kiknek szól?

Akik táboroztatással, gyermek és ifjúságneveléssel foglalkoznak - iskolai órát, programot, foglalkozást, túrát, kirándulást, (cserkész) tábort szerveznek, vezetnek. A játékok és népdalok fedél alatt és szabadban (erdőben-réten) is; kiscsoport és nagycsoport számára; különféle korosztályok (kisebbek és nagyobbak), lányok és fiúk számára is biztos szórakozást ígérnek. A játék, a népdal éneklés, oktat, nevel és egyben kikapcsol, felhőtlen szórakozást is ígér.

Csatlakozhatok?

Természetesen! Ha játék leírásod, népdal szöveged van, azokat különösen várjuk - írj nekünk, küld el gyűjteményünk számára!
Amennyiben saját gyűjteményed van, amely adatbázisba rendezhető - jelentkezz és megbeszéljük a részleteket!

Miket találsz itt?

Játékgyűjteményünk 858 játékot tartalmaz, az alábbi témakörökben: cserkész, csoportépítő, érzékszerv fejlesztő, gondolkodtató, ismerkedő, kártya, memóriafejlesztő, népi, párosító, szemfényvesztő, táblás & társasjáték, színjáték, tréfás, ügyességi, online játszható játékok
Népdalgyűjteményünk 646 népdalt tartalmaz, az alábbi témakörökben: betyár, búcsúzó, cserkész, istenes, ivós, juhász, katona, kiházasító, szerelmes, vidám, csak kottás vagy zenés népdalok

Miért csináljuk?

Elhivatottságból, lelkesedésből, ezen hitvallás szerint:
"Ezt a diófát nagyapám ültette,
Árnyékában nem ült, gyümölcsét nem ette,
Nem magáért tette - másért cselekedte."

Hogyan támogathatom?

Ha tetszik, amit csinálunk, kérlek támogasd anyagi lehetőségeidhez mérten; vagy ajánld ismerőseidnek oldalunkat!

Ajánld a Játékgyűjtemény-et ismerősödnek

 

Ezen űrlap segítségével könnyűszerrel ajánlhatod a Játékgyűjteményt ismerősödnek! Az elküldött levélből a saját címedre te is kapsz egy másolatot.

   
Te neved:
E-mail címed:
   
A címzett neve:
A címzett e-mail címe:
 

Ezt az üzenetet fogja ismerősöd kapni:

Kedves #Címzett neve#!

A http://jatek.gyujtemeny.net -ot #Te neved# ajánlja a figyelmedbe!

A jatek.gyujtemeny.net oldalon több száz kategorizált játék közül lehet válogatni, amelyek szinte bármilyen korosztály és helyszín esetén biztos sikert és kikapcsolódást jelentenek. Főként kirándulások, osztályprogramok, közösségfejlesztő tréningek, kis és nagycsoportok tartalmas kikapcsolódásához nyújt segítséget. A játékok egyesével nyomtathatóak is; az RSS segítségével akár böngésző függetlenül is olvashatóak. Pár játék online is kipróbálható. A játékokhoz saját hozzáfűzés is írható - így biztosítva, hogy akár a Te játékvariánsod, ötleted is szerepeljen az oldalon. Ajánlom figyelmedbe a Játékgyűjteményt, amely folyamatosan bővül, de akár Te is ajánlhatsz újabb játékokat!

Üdvözlettel,
#Te neved#

--
Ez az ajánló a http://jatek.gyujtemeny.net címről lett küldve. Nem vállalunk felelősséget az üzenettel kapcsolatban, mivel azt tőlünk függetlenül küldték, oldalajánlás céllal.